Video: 12 vrede mænd bestemmer, om Amy Schumer er hot nok til tv

Amy Schumer fortsætter sit triumftog på amerikansk tv med knivskarp satire over underholdningsindustriens forhold til kvinder.

For et par uger siden fik vi hendes ‘Last Fuckable Day’ med Julia Louis-Dreyfus, Tina Fey og Patricia Arquette, og i går var samtlige 20 minutter af ‘Inside Amy Schumer’ dedikeret til en gennemført spoof på Sidney Lumets filmklassiker ’12 Angry Men’ om en jury, der skal fælde dom i en mordssag.

I komikerens version er præmissen kun let fordrejet: Her skal de 12 mænd beslutte, om Amy Schumer er lækker nok til at være på tv. I rollerne ses et væld af blændende skuespillere og komikere, heriblandt John Hawkes, Paul Giamatti, Jeff Goldblum, Vincent Kartheiser (‘Mad Men’), Kumail Nanjiani (‘Silicon Valley’), Chris Gethard (‘The Chris Gethard Show’) og Nick DiPaolo (‘Louie’), mens Dennis Quaid dukker op i en lille rolle som dommer.

Sketchen udmærker sig ved både at være en forrygende kritik af (nogle) mænds samt Hollywoods syn på kvinder og en præcis parodi på filmudgaven af ’12 Angry Men’. I Schumers version er det John Hawkes, der spiller rollen som jurymedlemmet, der vender det hele på hovedet – en rolle spillet af Henry Fonda i filmversionen.

Se et udklip fra sketchen oven for og traileren til filmoriginalen nedenfor.

Læs også: Se Amy Schumers kontroversielle sketch om football-spilleres voldtægtstrang

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af