Video: ‘Broad City’-pigerne hjælper Amy Schumer med at forstå universets mysterier i morsom sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer fortsætter sit kønspolitiske satireridt i sit populære sketchshow ‘Inside Amy Schumer’, og i gårsdagens episode havde komikeren allieret sig med to af tidens allerbedste kvindelige komikere, ‘Broad City’s Ilana Glazer og Abbi Jacobsen, i en virkelig morsom sketch, der kan ses ovenfor.

Her introducerer den amerikanske forsker Bill Nye, bedre kendt som Bill Nye the Science Guy, et videnskabsprogram om universets mysterier, der munder ud i at konkludere, at »The universe is essentially a force sending cosmic guidance to white women in their twenties«.

Herefter gennemgår Amy Schumer og ‘Broad City’-pigerne en række scenarier, hvor universet har prøvet at fortælle dem noget, men idiotien bliver til sidst for meget for Bill Nye, der stormer ud af programmet på grund af pige-bullshit overload.

Læs også: Se Amy Schumer som forvokset skønhedsprinsesse – hun er »hot as balls«

Læs også: ‘Broad City’-pigerne skal lave deres første film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af