Video: ‘Fifty Shades of Grey’ får nådesløs ‘Honest Trailer’-behandling

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Teenage girls around the world made ’Twilight’ into a global phenomenon. Now it’s mom’s turn«.

Den ærlige trailer til ’Fifty Shades of Grey’ – en film, der var lige så populær ved billetlugerne, som den var hadet af kritikerne – kan ikke dy sig for at fremstille E.L. James’ våde romancer som seksuelt stimulerende eskapisme for liderlige husmødre.

Samtidig slutter traileren sig til det kor af biografgængere, der forventede lidt mere kinky bondage, end den relativt puritanske Hollywood-version tilbød. Her negligeres masochismen til fordel for »e-mails, texting and contracts«.

Højdepunktet i den hudløst ærlige trailer er dog inklusionen af udeladte citater fra E.L. James’ forlæg: »I feel the color in my cheeks rising again. I must be the color of The Communist Manifesto«.

’Fifty Shades of Grey’ har tjent næsten 600 millioner dollars på verdensplan, og de to næste film i serien er allerede i støbeskeen. Som den bitre trailer-stemme sarkastisk konstaterer: »Good job, world«.

Læs også: ‘Fifty Shades of Grey’ / Anmeldelse

Læs også: 10 film, der bragte ublufærdig sex til mainstreambiograferne

Læs også: Se den syleskarpe Honest Trailer til ‘Interstellar’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af