Anklagere indrømmer løgn i sag om sexmisbrug i Hollywood

Anklagere indrømmer løgn i sag om sexmisbrug i Hollywood

For et år siden anklagede den tidligere barneskuespiller Michael Egan fire højtstående filmfolk i Hollywood – heriblandt ’X-Men’-instruktør Bryan Singer – for at have udnyttet ham seksuelt. Nu har Egans advokater i sagen indrømmet, at deres klients anklager mod to af mændene, Garth Ancier og David Neuman, var falske, skriver The Hollywood Reporter.

Både Ancier og Neuman anlagde modretssager mod Egan, og det var i den forbindelse, at advokaterne Jeff Herman og Mark Gallagher løftede sløret for løgnene. Som kompensation har de udbetalt et syvcifret beløb til filmfolkene.

»Jeg var med til at fremsætte anklager mod jer, som jeg nu ved er usande«, sagde Herman ifølge The Hollywood Reporter til Ancier og Neuman i et brev. »Jeg har nu betalt en kompensation til jer, og jeg håber, at I kan komme jer fuldstændigt«.

»Jeg tror ikke længere, at anklagerne var sande«, supplerede Gallagher. »Jeg fortryder inderligt den smerte, lidelse og skade, som retssagen har påført Garth Ancier og David Neuman og deres familie, venner og kolleger«.

Afsløringerne kommer kort inden premieren på Amy Bergs kritiske dokumentar om sexmisbrug i Hollywood, ’An Open Secret’, som oprindeligt fremstillede filmfolkene som skyldige i sexmisbrug, men senere har fjernet beskyldningerne. Egan medvirker dog fortsat i dokumentaren, hvor han står ved sine anklager mod tre andre mænd.

Hverken Bryan Singer eller den fjerde mand, Gary Goddard, er blevet renset i offentligheden, måske fordi de ikke har hevet Egan og hans advokater i retten.

Læs også: 10 film, hvis afsløringer ændrede verden

Læs også: On demand – 10 fængslende true crime-dokumentarer, du skal streame

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af