Dokumentarsensationen ’The Jinx’ får måske en ny sæson

Dokumentarsensationen ’The Jinx’ får måske en ny sæson

Spoiler alert: Handlingen i sidste afsnit af HBO’s ‘The Jinx’ afsløres herunder.

Andrew Jareckis HBO-serie om multimilliardæren og den formodede seriemorder Robert Durst, ‘The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst’, kulminerede med en af de mest chokerende afsløringer i dokumentarfilmens historie.

Seriens sidste afsnit sendte slet og ret Durst tilbage på anklagebænken, efter den mordmistænkte rigmand tilsyneladende indrømmede mordene på sin kone Kathie Durst, veninden Susan Berman og naboen Morris Black: »What the hell did I do? Killed them all, of course«, hvislede han efter det afsluttende interview med Jarecki uden at vide, at hans mikrofon stadig var tændt.

Jareckis dissektion af mysteriet Durst lader dog ikke til at stoppe her. Ifølge The Hollywood Reporter planlægger HBO således en ny sæson af ’The Jinx’, der muligvis vil fokusere på rigmandens nye tilværelse bag tremmer.

Durst fastholder dog stadig sin uskyld.

Læs også: ‘The Jinx’ / Anmeldelse

Læs også: 10 film, hvis afsløringer ændrede verden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af