Emma Stone fortæller om sin drastiske reaktion på Sony-leak

Emma Stone fortæller om sin drastiske reaktion på Sony-leak

Emma Stones privatliv blev krænket, da hendes telefonnummer og email-adresse blev afsløret på WikiLeaks for nogle uger siden som en del af Sony-leaket. Til Wall Street Journal forklarer skuespillerinden, at hun gik i panik, efter hun modtog flere beskeder og e-mails fra fremmede – og hendes reaktion var drastisk.

»I løbet af 30 sekunder havde jeg trykket ‘vælg alle’ og ‘slet permanent’, og pludselig havde jeg mistet tusinder af emails for altid«, sagde hun. »Jeg var bare så skræmt af, at der var nogle derinde«.

»Det var forfærdeligt. Jeg græd i en time bagefter«, fortsatte hun. »Hvad angår de fleste af de tabte emails, kan jeg bare tale med personerne, der sendte dem, ansigt til ansigt. Men der er andre, hvis afsendere ikke længere er iblandt os. Det er virkelig ærgerligt«.

I samme interview afslørede Stone, at hun blev tilbudt en rolle i Paul Feigs kommende ’Ghostbusters’-spin-off, men takkede nej, fordi hun ikke var klar til at binde sig til en ny, stor filmserie så kort efter sin medvirken i ’The Amazing Spider-Man’-filmene.

»Manuskriptet var virkelig sjovt. Det føltes bare ikke som det rigtige tidspunkt for mig at sige ja til en ny franchise. Det er en stor ting at forpligte sig til. Jeg tror, jeg har brug for lidt tid, før jeg springer ud i det igen«.

Læs også: Ældre mand, ung kvinde – 10 eksempler på Hollywoods tyndslidte kærlighedsopskrift

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af