‘Hannibal’ med Mads Mikkelsen som kannibal afblæst efter tredje sæson

‘Hannibal’ med Mads Mikkelsen som kannibal afblæst efter tredje sæson

Tredje sæson af NBC’s ‘Hannibal’ er netop startet i USA – og nu står det klart, at det bliver sidste omgang.

NBC har meddelt, at de lukker serien efter den aktuelle sæson, hvilket ikke som sådan er overraskende, men alligevel kommer som et chok for seriens fans. Hovedforfatter Bryan Fuller har nemlig leveret et mere og mere solidt take på historien om Hannibal Lecter (vores egen Mads Mikkelsen) og den plagede efterforsker Will Graham, der prøver at få ham i sit net, og serien er da også NBC’s mest anmelderroste dramaserie i årevis.

Status som kanalens kritiske flagskib har givet ‘Hannibal’ to forlængelser, men i sidste ende er det seertallene, det gælder, og de har ikke været prangende for den blodige fortælling.

Men er det nu også fuldkommen slut? Serier skifter udbyder som aldrig før, og nichesuccesser som ‘Arrested Development’ og ‘Community’ har fået nyt liv andetsteds.

På Twitter florerer hashtagget #SaveHannibal ivrigt, og det er da heller ikke helt utænkeligt, at en anden kanal eller streamingtjeneste kan levere livreddende førstehjælp. Seriens producer Martha de Laurentiis har således udtalt, at de afsøger nye muligheder, og ifølge Deadline.com kunne Amazon være en oplagt arvtager.

Det vides endnu ikke, hvornår den foreløbigt sidste sæson af ‘Hannibal’ får premiere herhjemme.

Læs også: Anmeldelse af ‘Hannibal’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af