Soundvenue Forpremiere: Bliv overrumplet af vampyrwestern-sensationen ’A Girl Walks Home Alone at Night’

Soundvenue Forpremiere: Bliv overrumplet af vampyrwestern-sensationen ’A Girl Walks Home Alone at Night’

’A Girl Walks Home Alone at Night’ er en seriøs contender til årets kulthit: En vampyrwesternromance lavet af en debuterende, kvindelig iransk-amerikansk instruktør – og, for at det ikke skal være løgn, både i sort-hvid og på persisk.

Det sidste skal man ikke lade sig skræmme af, for Ana Lily Amirpours film er så underholdende som en Tarantino-film og så cool som en film af Jim Jarmusch.

Vi befinder os i den mellemøstlige udgave af Sin City, Bad City, hvor vi møder James Dean-klonen Arash, der har arbejdet i 2191 dage for at få råd til en überlækker vintagebil. Hans far skylder imidlertid penge til den klamme pimp og heroindealer Saeed, som beslutter sig for at tage bilen i betaling. Samtidig stalker en mystisk, spøgelsesagtig ung kvinde fremmede mænd på gaden – med blodig hævn i tankerne.

De to historier flettes sjovt og originalt sammen, og undervejs kan man kun lade sig forføre af soundtracket, der blander Morricone-agtig western-musik, iransk pop og alternativ rock. Man forstår så udmærket godt, at ’A Girl Walks Home Alone at Night’ blev lidt af en sensation på Sundance-festivalen, og filmen får da også flotte fem stjerner af vores anmelder i det kommende Soundvenue.

Nu kan man se filmen på det store lærred før alle andre, når vi inviterer til forpremiere i Empire Bio tirsdag den 7. juli. En perfekt måde at komme sig over eventuel post- Roskilde-depression.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
7. juli, kl. 20

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af