Trailer: Amy Schumer drikker og horer sig gennem tilværelsen i Judd Apatows ‘Trainwreck’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sit sketchshow, ‘Inside Amy Schumer’, har Amy Schumer vist sig som en af de mest vedkommende stemmer på komediescenen, en forrygende, bidsk satiriker, der udstiller medieverdenens sexisme gennem suveræne selvparodier.

Da den indflydelsesrige instruktør og producent, Judd Apatow (’The 40-Year Old Virgin’, ’Knocked Up’), opdagede hendes geni, bad han hende straks om at skrive et filmmanuskript. Resultatet blev ’Trainwreck’, SXSW-hittet, hvor Schumer shamewalker gennem tilværelsen, inden hun – modvilligt! – tvinges mod monogamiets inderbane af en usædvanligt afdæmpet Bill Hader.

Den nye trailer til filmen er rig på skarpe, Schumer’ske replikker, som da hun beskriver sin venindes nysseligt klædte ægtemand i grove vendinger. »I love his sweater. Does he teach computer in a church basement?«

Også verdens bedste basketballspiller, LeBron James, dukker op i ’Trainwreck’, som Apatow selv har instrueret. Filmen er sat til dansk biografpremiere 10. september.

Læs også: Sportsfolk, der blev filmstjerner – de bedste og mest forfærdelige

Læs også: Apatow, McCarthy, Russell Brand – Filmene, du skal glæde dig til fra indie-paradiset SXSW

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af