Trailer: Robin Williams kæmper med livsleden i sin sidste film ‘Boulevard’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er noget sørgmodigt ved at se Robin Williams køre retningsløst gennem natten i traileren til ’Boulevard’. Filmen var den sidste, skuespilleren nåede at indspille, inden han begik selvmord i august sidste år, og den ligner ved første øjekast et melankolsk ekko af den tomhedsfølelse, der gennemsyrede hans virkelige liv.

Forskellen er blot, at ’Boulevard’ er film og ikke virkelighed. I en af trailerens mellemtekster lyder det, at der altid er mulighed for at lave en u-vending, hvis livet går i den forkerte retning. Spørgsmålet er, om det også gælder uden for biografmørket?

Bob Odenkirk (bedre kendt som Saul Goodman) og Kathy Baker (’Edward Scissorhands’) ses over for Williams i skuespillerens svanesang. Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Læs også: Hør Robin Williams tale ud om sine dæmoner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af