Trailer: Se den første inciterende teaser til anden sæson af HBO-succesen ‘The Leftovers’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ‘Lost’-medskaber Damon Lindelof bag roret frygtede man for, at ‘The Leftovers’ ville blive en filosofisk rodebutik og plotmæssig blindgyde.

Men første sæson af serien, der følger en række personer i en lille amerikansk by i kølvandet på, at to procent af jordens befolkning pludselig forsvinder, var en positiv overraskelse: Stemningsfyldt, tålmodig og med fokus på karakterpsykologi frem for halsløs jagt på metafysiske svar.

Nu er den første teaser til sæson 2 landet, og den bekræfter de forlydender om opfølgeren, der tidligere har været fremme: I den nye sæson flyttes handlingen til Texas, og karaktergalleriet vil i store træk blive udskiftet. Familien Garvey fra sæson 1 – med Justin Theroux og Amy Bremerman som forældrene og Margaret Qualley og Chris Zylka som de to voksne børn – er dog stadig med i den nye omgang, og det samme er Carrie Coon som seriens mest inciterende karakter, Nora Durst, samt Christopher Eccleston som præsten Matt Jamison.

Første sæson byggede på Tom Perrottas roman, men opbrugte alt materialet, så seriens bagmænd har måttet tænke i nye baner. Vi befinder os nu i Jarden, Texas, den eneste by i landet, der ikke blev ramt af the departure. Som det fremgår, har det gjort Jarden til et yndet udflugtsmål…

Det er et dristigt skridt fra Lindelof & co., men umiddelbart et glimrende af slagsen frem for at koge suppe på de samme problematikker som i første sæson. Der er al mulig grund til at glæde sig til ‘The Leftovers’ sæson 2, der får premiere på HBO Nordic til efteråret.

Læs også: Seks grunde til, at du bør elske ‘The Leftovers’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af