Trailer: Se den nervepirrende trailer til ‘The Stanford Prison Experiment’ om berygtet eksperiment

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Kyle Patrick Alvarez. Medvirkende: Olivia Thirlby, Ezra Miller, Thomas Mann, Billy Crudup, Tye Sheridan. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1) I 1971 overtalte psykologen Philip Zimbardo 24 collegestuderende til at spille fanger og vagter i et simuleret fængsel, hvorefter han lænede sig tilbage og observerede deres adfærd. Hvad han så, overgik hans vildeste forestillinger. Vagterne nød øjensynligt undertrykkelsens vold og tyede til brutale metoder for at holde fangerne i ave.

2) Det er en forbandet simpel, men gruopvækkende fortælling om menneskets dyriske drifter. Spørgsmålet er, om ’The Stanford Prison Experiment’ primært fungerer som et konstrueret studie af den menneskelige psykologi, eller om den samtidig formår at tilsætte thrillerens intensitet. Man kan frygte, at de kontrollerede rammer svækker jerngrebet, men dømt ud fra såvel den overvældende modtagelse på Sundance som den nervepirrende trailer er det ikke tilfældet.

3) Kyle Patrick Alvarez (’C.O.G.’) har samlet et cast af funklende skuespiltalenter til at formidle forsøgspersonernes krakelerende psyker, anført af Ezra Miller (’The Perks of Being a Wallflower’, ‘We Need to Talk About Kevin’), Thomas Mann (Sundance-darlingen ’Me and Earl and the Dying Girl’) og Tye Sheridan (’Mud’, ’The Tree of Life’). Sidstnævnte har i øvrigt medvirket i flere mesterværker som 18-årig, end de fleste skuespillere gør i hele karrieren, med hovedroller i ’The Tree of Life’, ’Mud’ og ’Joe’.

Læs også: Her er Sundance-filmene, du skal se

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af