Trailer: Stjernetrio bekriger narkokartel i kommende ’Blade Runner’-instruktørs ’Sicario’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Denis Villeneuve. Medvirkende: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin. Dansk biografpremiere 3. december.

Tre trailer-tanker:

1) I vrimlen af tænksomme artfilm med langstrakte totalindstillinger hænder det, at en rendyrket genrefilm dukker op og tager pusten fra kritikerne på Cannes-festivalen. I år var den film ’Sicario’, en kartelthriller om tre FBI-agenter, der navigerer gennem et dødbringende minefelt for at optrevle en narkoring på grænsen mellem USA og Mexico.

2) Den kommende ‘Blade Runner’-instruktør Denis Villeneuve, der senest stod bag dobbeltgænger-mindfucket ’Enemy’, har med det Oscar-nominerede familiedrama ’Nawals hemmelighed’ og den fremragende kidnapningsthriller ’Prisoners’ bevist, at han kan sin spændingsopbygning til fingerspidserne. Som suspensens største mestre formår han at dosere sine virkemidler og udstrække tiden frem for at skrotte forspillet og kådt springe til set pieces, bulder og brag.

3) ’Sicario’ lover mere af det samme i den første, visuelt besættende trailer, hvor kameraet med nervepirrende tålmodighed glider over kartellets territorier til lyden af mægtige, ildevarslende droner. Et blik, en bevægelse, en subtil panorering er alt, hvad Villeneuve behøver for at tvinge sit publikum ud på kanten af sædet. Stjernetrioen i filmens bærende roller lover tilmed et nuanceret karakterdrama: Hollywoods nye actionheltinde, Emily Blunt (’Edge of Tomorrow’), ses over for machomændene Benicio Del Toro og Josh Brolin i helvedets forgård, hvor det moralske kompas forvrænges.

Læs også: Vores 10 yndlingsfilm fra årets Cannes-festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af