Mads Mikkelsens ’Hannibal’ kæmper for livet

Mads Mikkelsens ’Hannibal’ kæmper for livet

Det ser efterhånden temmelig sort ud for Mads Mikkelsens anmelderroste serie ’Hannibal’, der for et par uger siden fik kniven af værtskanalen NBC efter blot tre sæsoner.

Til trods for ’Hannibal’s blændende æstetisk-groteske billedside og inciterende præstationer fra Mikkelsen, Hugh Dancy og Gillian Anderson, mente NBC, at verden havde fået nok af doktor Lecters særegne haute cuisine og hang til innovativt bestialske seriemord.

’Hannibal’ har dog over årene tilegnet sig en yderst inkarneret fanbase, og således blæste tusindvis af ’Fannibals’ til oprør og underskriftindsamlinger på de sociale medier, mens seriens skaber Bryan Fuller luftede muligheden for, at enten Amazon eller Netflix kunne adoptere ’Hannibal’, og sikre kommende sæsoner.

Amazon især virkede som den oplagte havn, men nu har begge streamingtjenester alligevel takket nej til at huse verdens måske mest velklædte kannibal, og både Mikkelsen og Dancy er blevet sat fri af deres kontrakter.

Fuller skriver på Twitter, at han og resten af holdet bag ’Hannibal’ stadig undersøger andre muligheder for at holde serien kørende, men det virker mere og mere sandsynligt, at Hannibal Lecter har indtaget sin sidste nadver på tv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af