Paprika Steen som superskurk i ny ’Antboy’-film

Paprika Steen som superskurk i ny ’Antboy’-film

Ligger du ikke i et svedende telt på Roskilde Festival lige nu, kan du varme dig på, at optagelserne til den tredje og afsluttende film i ’Antboy’-trilogien starter optagelser allerede i juli.

Filmene handler om drengen Pelle, der efter at være blevet bidt af en mutantmyre har fået superkræfter. Denne gang er det dog ikke Nicolas Bro i form af Loppen, der skal lægge skumle planer, men derimod Paprika Steen. Hun skal spille den lyssky superkarriere kvinde Alicia Dufort.

Med sit mash-up mellem dansk ungdomsfilm fra 70’erne og de amerikanske forbilleder som Spider-Man og Batman var ’Antboy’ en af den slags danske genrefilm, der kunne mål sig med Hollywoods. Derfor er det også glædeligt, at både hovedrollerne, manuskriptforfatterne og instruktøren, Ask Hasselbalch, sidder i deres vante stole.

Filmen forventes at få dansk biografpremiere i vinterferien 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af