Video: Judd Apatow spidder Bill Cosby i knivskarpt standup-segment

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Judd Apatow er instruktøren bag film som ‘Knocked Up’ og ‘The 40 Year Old Virgin’ – og producer bag hits som ‘Freaks & Geeks’ og ‘Girls’. Med andre ord: Komediekongen af Hollywood.

Apatow er lige nu aktuel med Amy Schumer-komedien ‘Trainwreck’, som får amerikansk premiere i disse dage (og dansk premiere til september). I den anledning lagde han forleden vejen forbi Jimmy Fallons ‘Tonight Show’, hvor han gav prøver på sit humoristiske talent med et fire minutter langt standup-show.

Det er virkelig vellykket hele vejen igennem, men højdepunktet er, da Apatow spidder Bill Cosby, hvis gode ry og rygte er smadret til ukendelighed, efter mere end 40 kvinder har anklaget ham for seksuelle overgreb.

Med sin bedste Cosby-stemme-imitation undrer Apatow sig over, at Cosby stadig turnerer land og rige rundt som standup-komiker. Og han rammer plet! Se klippet ovenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af