Mere benzin og biker-blod: ‘Sons of Anarchy’-spinoff på vej

Mere benzin og biker-blod: ‘Sons of Anarchy’-spinoff på vej

Det er aldrig sjovt at tage afsked med dem, man elsker – heller ikke i serie-verdenen, hvor selv de mest trofaste seere før eller siden må sande, at hverken Tony Soprano, Walter White eller Jackson ’Jax’ Teller kan levere kvalitets-tv-underholdning for evigt.

Charlie Hunnams ’Jax’ takkede af sidste år, da ’Sons of Anarchy’ løb over skærmen for sidste gang – men nu er skaberen af den succesfulde biker-serie, Kurt Sutter, klar med et muligt plaster til de sårede fans.

Ifølge Entertainment Weekly er Sutter nemlig i øjeblikket ved at udvikle en spinoff af serien, og selvom detaljerne er få, er præmissen for den nye fortælling på plads: Det er den mexicanske motorcykelbande ’The Mayans’ – kendt fra den oprindelige serie – der denne gang er i fokus.

Om Charlie Hunnam vender tilbage, eller vi får jernkæben Clarence ’Clay’ Morrow at se igen, er nok tvivlsomt, men intet kan afskrives, da projektet stadig er i sin tidligste fase.

Kurt Sutters evner bag skrivebordet kan i øjeblikket opleves med boksedramaet ’Southpaw’, der havde dansk biografpremiere sidste torsdag. Filmen – som Sutter har leveret manuskriptet til – begejstrede vores anmelder via en dedikeret præstation af Jake Gyllenhaal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af