Oprah Winfrey og Eddie Murphy slutter sig til biopic om ikonisk komiker

Richard Pryor var modstykket til Bill Cosby i 70’erne og 80’ernes populærkultur: Indigneret, kontroversiel, højlydt. Han nægtede at acceptere underholdningsindustriens etniske skævvridning og gik frygtløst i kødet på det amerikanske samfunds raceproblematik.

At han har inspireret flere afroamerikanske mediepersonligheder, fremgår tydeligt af castingen til den endnu unavngivne film om hans både succesrige og skandaleombruste karriere. Deadline.com skriver, at Eddie Murphy og Oprah Winfrey har sluttet sig til projektet som henholdsvis Pryors far og bedstemor, mens Mike Epps (’Black Doug’ fra ’The Hangover’) indtager den altoverskyggende hovedrolle. Kate Hudson spiller hans kone, Jennifer Lee Pryor.

Lee Daniels, der står bag film som ‘Precious’ og ‘The Butler’ og er en af de instruktører, som deler vandene mest i Hollywood lige nu, instruerer den Harvey Weinstein-producerede biopic. Optagelserne indledes i marts, efter Daniels har færdiggjort anden sæson af hiphop-serien ’Empire’.

Richard Pryor vandt fem Grammys og en enkelt Emmy fra 1973 til 1982. Han døde i 2005, 65 år gammel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af