Sandra Bullock fik lavet George Clooney-rolle om til en kvinde

Sandra Bullock fik lavet George Clooney-rolle om til en kvinde

For første gang siden 2013 kan Sandra Bullocks snart opleves på det store lærred, når hun spiller hovedrollen som politisk strateg i valgskampsdramaet ’Our Brand Is Crisis’.

Bullocks rolle i filmen var dog oprindeligt tiltænkt George Clooney, men i samarbejde med netop Clooney (der også har produceret filmen) lykkedes det den 51-årige skuespiller at få omskrevet manuskriptet – og dermed få hovedrolleindehaverens køn ændret.

Dermed bliver ’Our Brand Is Crisis’ svaret på det spørgsmål, Bullock i et interview med Entertainment Weekly fortæller, at hun for snart to år siden stillede sine kollegaer i Hollywood:

»Er der nogle mandlige roller derude, som filmskaberne er villige til at skifte til kvindelige?«

Anledningen til opråbet var manglen på interessante kvinderoller, og dermed istemmer Sandra Bullock sig et kor af kritikere, der stiller spørgsmålstegn ved Hollywoods mandedominans.

’Our Brand Is Crisis’, der også har Billy Bob Thornton på rollelisten og instrueres af David Gordon Green (’Pineapple Express’, ’Joe’), har endnu ingen dansk premieredato, men rammer de amerikanske biografer 20. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af