Se N.W.A-filmen ‘Straight Outta Compton’ til Soundvenues særvisning i Empire Bio

Se N.W.A-filmen ‘Straight Outta Compton’ til Soundvenues særvisning i Empire Bio

I USA er den blevet et sensationelt hit ved billetlugerne, men herhjemme har der været så meget tvivl om dens skæbne, at over 2.000 mennesker har sat deres digitale signatur på en underskriftsindsamling for at få den op i en dansk biograf.

Heldigvis har det hele tiden været planen, at ‘Straight Outta Compton’ om den legendariske hiphopgruppe N.W.A skulle vises herhjemme – og nu kan man være blandt de første, der får filmen at se, når vi holder premiere på ‘Straight Outta Compton’ torsdag den 17. september i samarbejde med Empire Bio og Tuborg Musik. Filmen vises derefter kun til særlige event-visninger i udvalgte biografer.

‘Straight Outta Compton’ følger Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, MC Ren og DJ Yellas rise to fame i 80’erne og 90’ernes Los Angeles og handler både om de mange protester, der fulgte i kølvandet på deres hårdkogte tekstunivers, og om de interne stridigheder, der brød ud, da succesen var en realitet.

Dr. Dre og Ice Cube er begge producere på filmen, der således må formodes at fortælle N.W.A-historien, som de ønsker den fremstillet. Journalisten Dee Barnes har udtrykt sin skuffelse over, at Dres famøse overfald på hende i 1991 ikke er inkluderet, selv om det angiveligt optrådte i en tidlig version af filmens manuskript.

Ice Cube bliver i filmen spillet af sin egen søn, O’Shea Jackson, Jr., mens Dr. Dre og Eazy-E spilles af talenterne Corey Hawkins og Jason Mitchell. Se traileren herunder.

Køb billet HER.

Tilmeld dig Facebook-eventen HER.

Dr. Dre udgav i starten af august ‘Compton: A Soundtrack by Dr. Dre’, hans første soloalbum i 16 år. Det er inspireret af filmen, byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Ice Cube, Snoop Dogg, Eminem og Kendrick Lamar – og vores anmelder var meget begejstret.

Soundvenue præsenterer: ‘Straight Outta Compton’
Empire Bio

17. september, kl. 22.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af