Trailer: Få den dramatiske, første fulde forsmag på ‘The Leftovers’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har allerede fået en inciterende teaser for anden sæson af den mere end solide HBO-dramaserie ‘The Leftovers’ om en verden, hvor to procent af menneskeheden pludselig er forsvundet ud af den blå luft.

Nu kommer den første fulde trailer, og den giver os et mere præcist billede af den markante forvandling, serien undergår her i opfølgeren. Familien Garvey – der nu også inkluderer enken Nora Durst (den fænomenale Carrie Coon) – flytter til byen Miracle (ikke så subtilt) i Texas, der ved et, ja, mirakel ikke oplevede én eneste forsvinding under den såkaldte rapture.

Den nye setting giver anledning til at introducere en række nye karakterer, mens flere besætningsmedlemmer fra første sæson dog stadig er med. Foruden The Garveys følger vi fortsat den fanatiske præst Matt Jamison (Christopher Eccleston), som også søger nye græsgange, samt Laurie Garvey (Amy Brenneman), der har forladt kulten The Guilty Remnants. Her har hun efterladt Meg (Liv Tyler), der kæmper for at finde sit ståsted.

‘The Leftovers’ sæson 2 får premiere 5. oktober på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af