Lyt til Soundvenue Filmcast: Tobias Lindholms ‘Krigen’, opbrud i romcom-genren og Idris Elba som James Bond

Lyt til Soundvenue Filmcast: Tobias Lindholms ‘Krigen’, opbrud i romcom-genren og Idris Elba som James Bond

Den står på krig, kærlighed og to af efterårets mest ventede film i den helt nye Soundvenue Filmcast, der nu kan høres HER eller via iTunes.

Tobias Lindholms ‘Krigen’ har Pilou Asbæk i hovedrollen som soldaten, der træffer en fatal beslutning i kampens hede i Afghanistan, som får store konsekvenser for såvel civile afghanere som for hans egen familie.

Lindholm har med ‘R’ og ‘Kapringen’ slået fast, at han er et af dansk films mest lysende talenter, men er hans nye film politisk propaganda, og er hans knugende realistiske stil den bedste måde at formidle det betændte stof?

Vi går i krig med ‘Krigen’, før vi bevæger os over på en helt anden slagmark: Den store kærlighed. Vi kender alle den romantiske komedies grundopskrift til hudløshed, og romcom-genren kan ses som et billede på USA’s reaktionære blik på parforhold og det gode liv. Men er et oprør på vej? Vi har set Amy Schumer og Judd Apatows ‘Trainwreck’ og kigger nærmere på, om romcom-flosklerne omsider er under opbrud.

Undervejs går vi til bekendelse og indrømmer en lidt for stor begejstring for Ashton Kutcher, og som altid når vi også omkring hurtigrunden, som for anden gang på alt for kort tid får besøg af Johnny English. Og apropos agenter: Vi runder lægger ud med at runde den seneste tids højrøstede diskussion, om Idris Elba er for street til at spille James Bond.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af