Trailer: Mulder og Scully på jagt efter sandheden i første fyldige kig på ‘The X-Files’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den længe ventede genoplivning af tv-fænomenet ’The X-Files’ er på trapperne, og i den første fyldige trailer løftes lidt af sløret endelig for, hvilke konspirationsteorier og alien-mysterier makkerparret Mulder og Scully denne gang må komme til livs.

»You’re nearly there – you’re close«, siger en mystisk mand med hat og briller til den sandhedssøgende Mulder, og snart har han Scully med sig i kampen mod en regering, der måske stadig skjuler viden om alien-teknologi, og som på mistænkelig vis overvåger alt og alle.

Mens David Duchovny og Gillian Anderson gentager de ikoniske hovedroller, byder traileren blandt andet på et kort gensyn med Walter Skinner (spillet af den herligt surmulende Mitch Pileggi) og den mystiske, cigaret-rygende mand, der endnu engang synes et skridt foran vores to FBI-agenter.

Den nye omgang af ’The X-Files’ er skabt af seriens oprindelige bagmand, Chris Carter, og består af i alt seks episoder, som forventes klar til tv-stuerne 24. januar næste år.

Læs også: Seks ‘The X-Files’-afsnit, du skal se før genopstandelsen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af