Video: George Clooney, Halle Berry og Tobey Maguire læser ondskabsfulde tweets hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kendisfaktoren har været bugnende høj de seneste tre aftener på ‘Jimmy Kimmel Live!’, hvor stjerner som Liam Neeson, Dwayne ‘The Rock’ Johnson og Benedict Cumberbatch har lagt vejen forbi showet for at læse Twitter-brugeres hadske kommentarer højt for publikum.

I går aftes gik Kimmels såkaldte ‘Mean Tweets Week’ så ud med et brag, da skuespilstjernerne Halle Berry, Toby Maguire og Naomi Watts én efter én var at finde på scenen med et tweet til højtlæsning – og her var Berrys bryster, Maguires hamster-robot-attitude (?) og Watts ansigt blandt Twitter-brugernes uforbeholdne kommentarer.

Sidst, men ikke mindst bød den celebre stjerneparade på ingen ringere end George Clooney, der tilmed lukkede og slukkede med aftens vel nok mest opsigtsvækkende – og ondsindede – tweet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af