Daniel Craig: »Lige nu ville jeg hellere skære mine håndled over end at spille Bond igen«

Daniel Craig: »Lige nu ville jeg hellere skære mine håndled over end at spille Bond igen«

Fra Idris Elba til Damien Lewis (‘Homeland’). Medierne har efterhånden fået kørt en række skuespillere i stilling som den nye James Bond, men endnu er intet meldt ud fra officiel side.

Forleden skar den nuværende 007, Daniel Craig, igennem virvaret af rygter, da han udtalte, at han ikke nødvendigvis er indstillet på at lægge pistolen på hylden. I et dugfrisk interview med TimeOut har piben dog fået en anden lyd.

I stærke vendinger udtrykte den 47-årige brite sin totale ligegyldighed over for Bond-producenternes kommende casting-valg.

»Hør, jeg er skide ligeglad. De skal have held og lykke med at finde én«, sagde Craig. »Det eneste, der betyder noget, er, at vi stopper på toppen, hvis ’Spectre’ er vores sidste Bond-film«.

Craig, der inden ’Spectre’ inkarnerede 007 i ’Casino Royale’, ’Quantum of Solace’ og ’Skyfall’, synes – med en jysk underdrivelse – ikke ligefrem fast besluttet på at fortsætte i sin karrieredefinerende rolle.

»Lige nu ville jeg hellere skære mine håndled over end at spille Bond igen. Det er fint. Vi er færdige. Lige nu vil jeg bare gerne videre«.

Til gengæld har han et godt råd til den næste Bond: »Don’t be shit!«.

’Spectre’ får dansk biografpremiere den 30. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af