Facebook-billede bekræfter: ‘Straight Outta Compton’-instruktør skifter boldgade – udset til ‘Furious 8’

Facebook-billede bekræfter: ‘Straight Outta Compton’-instruktør skifter boldgade – udset til ‘Furious 8’

De direkte eftervirkninger på filmverdenen og gode anmeldelser indikerer, hvilken enorm og overraskende succes ‘Straight Outta Compton’ har været, og også i USA har filmen om rapgruppen N.W.A været et massivt hit ved billetlugerne.

Nu kan filmens instruktør, F. Gary Gray, forvente sig at stige yderligere i graderne eller blive opslugt af Hollywood-pengemaskinen (afhængigt af, hvordan man ser det), idet folkene bag den succesfulde ‘Fast & Furious’-franchise med al sandsynlighed har udpeget ham som instruktør på den kommende ‘Furious 8’.

Ifølge Deadline er en aftale så godt som i hus, og et Facebook-billede af ‘Fast & Furious’-stjernen Vin Diesel og F. Gary Gray – der angiveligt var Universals førstevalg til instruktørtjansen – bekræfter umiddelbart antagelsen.

Gray har tidligere arbejdet sammen med Diesel i hævnthrilleren ‘A Man Apart’, og han har sågar erfaring med den bil-dominerede højhastighedsaction kendt fra ‘Fast & Furious’-filmene, da han i 2003 stod bag remaket af den køreglade kupfilm ‘The Italian Job’ med Mark Wahlberg og Edward Norton.

‘Furious 8’ genforener filmseriens velkendte cast bestående af blandt andre Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Ludacris og Michelle Rodriquez, men en premieredato til filmen, der starter optagelser i april, er endnu uvis.

Læs også: De bedste hiphoprelaterede film nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af