Nicolas Cage takkede nej til rollen som Aragorn i ‘Ringenes Herre’

Nicolas Cage takkede nej til rollen som Aragorn i ‘Ringenes Herre’

For nyligt kom det frem, at Quentin Tarantinos ikoniske 90’er-klassiker ‘Pulp Fiction’ kunne have set betydeligt anderledes ud, hvis castingen til filmen var forløbet i trit med instruktørens stjernespækkede ønskeliste.

Og en af dem, der lå lunt i svinget til Tarantinos fornemme ensemble, var Nicolas Cage – skuespilleren, der vandt respekt for sin læderskindsjakkede coolness i ‘Wild at Heart’ og en Oscar-statuette for sit uafrystelige alkoholikerportræt i ‘Leaving Las Vegas’, men hvis senere års deroute ud i sjuskede B-film (med David Gordon Green-dramaet ‘Joe’ som undtagelse) har gjort ham til et af internettets mest yndede meme-objekter.

I et interview med Newsweek kan den 51-årige skuespiller så nu fortælle, at hans karriere formentlig kunne have set meget anderledes ud, idet han takkede nej til roller som Neo i ‘The Matrix’ og Aragorn i ‘Ringenes Herre’.

»Jeg ville nok have nydt godt af de roller, hvis omstændighederne i mit liv havde tilladt mig at lave dem… Men det, der er med de her film, er, at jeg ser dem. Jeg kan nyde dem med publikums øjne. Jeg ser ikke rigtigt mine egne film. Og dermed har jeg jo faktisk glæden ved at se de her film – især ’Ringenes Herre’«.

»De er begge to fantastiske film, men de er optaget over lange perioder af tid – vi snakker år. ’The Matrix’ var i Australien, og ’Ringenes Herre’ var i New Zealand. Jeg havde et ansvar over for min familie, så jeg er glad for, at jeg blev tilbage og fik de oplevelser med min familie«, sagde Nicolas Cage.

Næste gang Nicolas Cage kan opleves i de danske biografer, er i Oliver Stones Edward Snowden-thriller ‘Snowden’ med Joseph Gordon-Levitt, der har premiere 7. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af