Rihanna får bærende rolle over for Clive Owen og supermodel i ‘Léon’-instruktørs kommende storfilm

Rihanna får bærende rolle over for Clive Owen og supermodel i ‘Léon’-instruktørs kommende storfilm

Rihannas skuespilkarriere har budt på mere eller mindre forglemmelige roller i ’Battleship’, ’This Is the End’ og ’Annie’, men nu sætter popstjernen fra Barbados endegyldigt kursen mod det store filmgennembrud.

Hun skal således spille over for Dane DeHaan (‘Chronicle’, ’The Amazing Spider-Man 2’), supermodellen Cara Delevigne (’Paper Towns’) og Clive Owen (’The Knick’, ’Children of Men’) i Luc Bessons kommende sci-fi-blockbuster ’Valerian and the City of a Thousand Planets’.

Filmen er baseret på en tegneserie og udspiller sig i det 28. århundrede, hvor tidsmaskinen har set dagens lys. Og noget tyder på, at det ikke kommer til at gå stille for sig, for filmholdet tæller allerede tre firmaer med ekspertise i visuelle effekter.

Detaljerne om Rihannas rolle er endnu få, men Besson, manden bag ’Lucy’, ’Det femte element’ og ’Léon’, bekræftede på Instagram, at hun kan se frem til rigelig skærmtid.

‘Valerian’ forventes at få amerikansk biografpremiere 21. juli 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af