Trailer: Den første fulde, actionmættede forsmag på Netflix’ superhelteserie ‘Jessica Jones’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix’ ‘Daredevil’ blev tidligere på året én af streamingtjenestens største succeser (at dømme efter de få indikationer på Netflix-seertal, vi har til rådighed), og nu følger de op med en tilsvarende dyster serie med feminint fortegn: ‘Jessica Jones’, som efter en række teasers nu har fået sin første fulde trailer.

Vi befinder os igen i Marvels superhelteunivers, og i stedet for blinde og maskerede Matt Murdoch er det her titlens Jessica Jones – en hverdagsklædt heltinde med et bredspekret arsenal af overnaturlige evner – der tumler med indre dæmoner og ydre trusler. Jones kommer nemlig på sporet af den telekinetiske superskurk Kilgrave, der bruger ekstrem mind control som sit farligste våben, og som desuden har en personlig relation til vores kvindelige hovedperson.

Som Jessica Jones ses Krysten Ritter, der nok er bedst kendt som Jesse Pinkmans midlertidige kæreste Jane i ‘Breaking Bad’, mens ‘Doctor Who’-stjernen David Tennant spiller skurken Kilgrave. Desuden medvirker folk som Rachel Taylor (Megan Fox-erstatningen i ‘Transformers 3’), Carrie-Ann Moss (‘The Matrix’) og ikke mindst Mike Colter (‘The Good Wife’), der som karakteren Luke Cage tilmed får sin egen Netflix-producerede superhelteserie engang til næste år.

‘Jessica Jones’ kan ses på Netflix fra 20. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af