Se de overraskende seertal for de største Netflix-serier

Se de overraskende seertal for de største Netflix-serier

Netflix er berygtet for at holde sine seertal tæt til kroppen, men nu har markedsanalysefirmaet Luth Research via en statistisk undersøgelse regnet sig frem til tallene og efterfølgende delt dem med Variety. Og de er ikke uden overraskelser.

Det er blandt andet iøjnefaldende, at over 10 procent af Netflix-brugerne så mindst et afsnit af ’Daredevil’ inden for superhelteseriens første 11 dage på streamingtjenesten. Til sammenligning tiltrak den vellykkede dramaserie ’Bloodline’ blot 2,4 procent af brugerne inden for sine første 30 dage.

De tilsvarende tal for Tina Feys komedieserie ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ og flagskibet ’House of Cards’ var henholdsvis 7,3 og 6,7 procent. ’House of Cards’ er dog fortsat den mest sete serie på Netflix, hvis man tæller alle tre sæsoner med.

Tallene medregner desuden ikke brugere, der streamer fra deres tv, ligesom de ikke nødvendigvis afgør seriernes fremtid, al den stund at Netflix ikke er reklamefinansieret. Man må formode, at adskillige faktorer spiller ind, når streamingtjenesten skal veje sine produkter op mod hinanden.

Lyt til Soundvenue Filmcast: Netflix’ hypede Daredevil / ‘Lillemand’ og komedien som undermåler

Læs også: ‘Daredevil’ / Anmeldelse

Læs også: ‘Bloodline’ / Anmeldelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af