Trailer: ’Triple Nine’ med Casey Affleck, Aaron Paul og Woody Harrelson ser modbydeligt barsk ud

Instruktion: John Hillcoat. Medvirkende: Casey Affleck, Kate Winslet, Woody Harrelson, Aaron Paul, Norman Reedus, Anthony Mackie Dansk biografpremiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Ofte serveres de første smagsprøver på R-ratede actionfilm i letfordøjelige indpakninger, men ’Triple Nine’ lægger ingen fingre imellem. Afhuggede hoveder, udrevne tænder og blod i spandevis toner frem på skærmen, mens Woody Harrelsons martrede detektiv forklarer Casey Afflecks opkomling, at man ingen underværker udretter som politimand i kriminelle kampzoner. Og slet ikke, hvis man tager fløjlshandskerne på. Det handler om at »outmonster the monster«.

2. Den maskuline retorik er et kendemærke for John Hillcoat, instruktøren, der brød igennem med den barske neo-western ’The Proposition’ og fulgte stærkt op med ’The Road’, inden han mistede momentum med den forglemmelige ’Lawless’. Hillcoat har gang på gang vist, at han mestrer skildringen af rå vold, som da Guy Pearces outlaw uden varsel gennemhulles af et spyd i ’The Proposition’. Og noget tyder på, at han skruer endnu et nøk op for ultravolden i ‘Triple Nine’, der åbenlyst ikke er for børn og sarte sjæle.

3. Den barske krimithriller om en flok korrupte politifolks blodige kupforsøg samler et stjernespækket ensemblet, der foruden Harrelson og Affleck tæller Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’), Aaron Paul (Jesse fra ’Breaking Bad’) og Norman Reedus (Daryl fra ’The Walking Dead’). Man kan frygte, at Hillcoat går i selvsving i en pærevælling af gruopvækkende voldsudgydelser, men omvendt lover den følelse af ubehag, der melder sig under trailerens korte spilletid, en rasende intens nedstigning i USA’s kriminelle underverden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af