Video: Se ‘True Detective’ sæson 2 som romantisk komedie i flabet ‘fan’-trailer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er over to måneder siden, at punktum blev sat for anden sæson af HBO’s  ‘True Detective’ – en sløj omgang detektiv-eksistentialisme med fejlcastede skuespillere og tonstunge replikker, der ikke ufortjent fik internettets skeptikere såvel som vores skribent på nakken.

Med serien på afstand synes internettets raseriudbrud dog at være udskiftet med en lidt mere tilbagelænet tone, og i et nyt klip lavet af spasmagerne fra World Wide Interweb er der tilmed kommet et glimt i øjet på den spydige hetz.

I hvert fald rammer ovenstående klip rent i sin brug af 80’er-toner fra Hall & Oats og Wilson Phillips, når den umage romance mellem Ray Velcoro (Colin Farrell) og Ani Bezzerides (Rachel McAdams) trækkes helt frem i rampelyset.

‘True Detective’ er en antologifortælling, der nulstiller sit plot og sit persongalleri ved ny sæsonstart, men hvem der tør prøve lykken i seriens tredje sæson er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af