Charlie Sheen arbejder på ny sitcom trods HIV-sygdom og massiv mediestorm

Charlie Sheen arbejder på ny sitcom trods HIV-sygdom og massiv mediestorm

Chokbølgerne gik naturligvis højt, da Charlie Sheen i tirsdags lagde sin HIV-sygdom frem på amerikansk tv, men intet tyder på, at den skandaleombruste skuespiller har i sinde at sætte karrieren på hold af den grund.

Afsløringen af sygdommen skete i kølvandet på en årelang og – ifølge skuespilleren selv – opslidende afpresningssag, men ifølge Deadline.com var den 50-årige ‘Two and a Half Men’-stjerne allerede i fuld gang med at stable en spritny sitcom på benene i ugerne op til tirsdagens interview hos talkshowet ‘Today’.

Sheen holdt angiveligt møder med ‘Two and a Half Men’-produceren Eric Tannenbaum samt adskillige Sony-chefer om sin nye idé til en sitcom, og selvom han ikke har nogen konkret kontrakt i hus, synes skuespilleren at være yderst fortrøstningsfuld.

I ‘Today’-interviewet understregede Charlie Sheen, at han har den fulde opbakning fra Sony-boss Steve Mosko, der vidste besked om HIV-diagnosen, og som med Sheens egne ord var »begejstret for idéen om en ny serie«. Senere nævnte skuespilleren, at han har flere tv- og filmprojekter på tegnebrættet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af