Eks-007 Pierce Brosnan har set ‘Spectre’ – og han er ikke tilfreds

Eks-007 Pierce Brosnan har set ‘Spectre’ – og han er ikke tilfreds

Blot to uger skulle ‘Spectre’ bruge på at sælge over en halv million biografbilletter herhjemme, men trods en lukrativ bundlinje har den 24. James Bond-film mødt en hel del kritik fra både fans og anmeldere.

Og heller ikke ifølge den tidligere 007-skuespiller Pierce Brosnan, der slog sine folder i den fine ‘GoldenEye’ samt de retmæssigt udskældte ‘Tommorrow Never Dies’, ‘The World is Not Enough’ og ‘Die Another Day’, var der meget at komme efter i Sam Mendes’ 148 minutter lange ‘Spectre’.

»Jeg synes den var for lang. Historien var ret svag – den kunne have været kogt mere ned. Den varede for længe. Det gjorde den virkelig«, sagde Brosnan i et interview med HitFix og benyttede samme lejlighed til at give 007-arvtageren Daniel Craig et par rosende ord med på vejen.

»Han er en brav kriger, og jeg tror, at han virkelig fandt sig selv i denne her, især med de mange oneliners og den legesyge tone. Giv ham en strammere historie, og han vil levere endnu en klassiker«.

Meget tyder dog på, at Craigs dage som Bond er talte, så Brosnan må lige som os andre venter med at finde ud af, hvem 007-stafetten gives videre til. Læs vores bedste bud HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af