Lyt til Soundvenue Filmcast: Aziz Ansaris Netflix-serie ’Master of None’, moralske gråzoner på CPH:DOX og en hurtig dom over ’Spectre’

Lyt til Soundvenue Filmcast: Aziz Ansaris Netflix-serie ’Master of None’, moralske gråzoner på CPH:DOX og en hurtig dom over ’Spectre’

Der er rygende uenighed i podboksen, når snakken falder på Netflix’ nyeste komediesatsning, ’Master of None’.

Er serien – skabt af den populære ’Parks and Recreation’-komiker Aziz Ansari – ulidelig newyorkernarcissisme præget af dårligt skuespil og halvhjertet dialog? Eller er det en stærkt seværdig, ’Louie-inspireret sag tilsat befriende politisk kant fra en af tv-branchens oversete etniske minoriteter?

I den dugfriske Soundvenue Filmcast (lyt via iTunes eller lige her) dykker vi ned i ’Master of None’, før det skal handle om en af årets helt store filmbegivenheder på dansk grund: Dokumentarfestivalen CPH:DOX.

Flere af årets film udfordrer de moralske grænser, og vi tager diskussionen om, hvor langt dokumentarfilmene må gå i jagten på den gode historie. Hvornår har vi selv følt os taget ved næsen, og er vi nået til et tidspunkt i dokumentargenrens liv, hvor næsten alt er tilladt?

Vi foreslår også, hvilke film du bør se under årets festival, men allerførst kommer vi ikke uden om at fælde en hurtig dom over en film, som rigtigt mange har set i de forgangne dage: James Bond nr. 24, ’Spectre’.

Som altid dyrker vi også pinlighederne i hurtigrunden, og så anbefaler vi film fra streamingtjenesterne på blot 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af