Netflix køber tv-serien ’13 Reasons Why’ med Selena Gomez foran og bag kameraet

Netflix køber tv-serien ’13 Reasons Why’ med Selena Gomez foran og bag kameraet

Med sin parallelle sang- og skuespillerkarriere har Disney-stjernen Selena Gomez ikke været bange for at have flere jern i ilden, og med den kommende bestseller-adaptering ’13 Reasons Why’ kan Gomez se frem til at headline en stort anlagt tv-serie som producer og hovedrolle.

’13 Reasons Why’ er baseret på Jay Ashs bestseller af samme navn og handler om den generte teenagedreng Clay, der en dag finder en mystisk skotøjsæske på sin trappesten. I æsken finder han tretten kassettebånd indtalt af Clays netop afdøde klassekammerat, Hannah, der begik selvmord af uvisse årsager, men som på kassettebåndene gradvist afslører de komplekse årsager til sin drastiske og tragiske beslutning.

Netflix har netop givet grønt lys til ’13 Reasons Why’, og det endda uden et pilotafsnit, der ellers som regel bestemmer den videre skæbne for nysåede tv-serier. Selena Gomez er indtil videre eneste navn på rollelisten, og hvornår seriens tretten episoder er klar til tv-stuerne, vides endnu ikke.

23-årige Gomez kan fra 28. januar også opleves i det stjernespækkede finanskrisedrama ‘The Big Short’ med Ryan Gosling, Brad Pitt, Christian Bale og Steve Carell, mens hun i komedien ‘Bad Neighbours 2’ spiller over for Zac Efron og Seth Rogen fra 12. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af