Pilou Asbæk skal spille over for Scarlett Johansson (igen) – får stor rolle i mangafilmatisering

Pilou Asbæk har for længst etableret sig som en af de største skuespillere herhjemme, ikke mindst i kraft af sine stærke portrætter af mænd i små rum i Tobias Lindholms ’R’ (instrueret med Michael Noer), ’Kapringen’ og ’Krigen’. Men den danske skuespiller har også for alvor sat kursen mod Hollywood.

Han havde en beskeden birolle i Luc Bessons ’Lucy’ med Scarlett Johansson i titelrollen, mens han snart kan opleves i markante roller i ’Game of Thrones’ sjette sæson og det stort anlagte ’Ben-Hur’-remake. Og nu tilføjer han endnu en prominent engelsksproget rolle til filmografien.

Asbæk skal ifølge Variety igen spille over for Scarlett Johansson i live-action-udgaven af den japanske animé, ’Ghost in the Shell’. Filmen følger en kvindelig cyborg, der leder en specialenhed i kampen mod diverse galninge med The Laughing Man i spidsen. Asbæk skal spille enhedens næstkommanderende, Batou.

Den japanske original er berømt og berygtet for sin cyberpunkede ultravold, men alt tyder på, at Hollywood-udgaven skruer et nøk ned for galskaben. Således står ’Snow White and the Huntsman’-instruktøren Rupert Sanders bag filmen.

’Ghost in the Shell’ får efter planen premiere den 31. marts 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af