Trailer: Fortiden hjemsøger Nicole Kidman, Julia Roberts og Chiwetel Ejiofor i thriller-remaket ‘Secret in Their Eyes’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2009 blev den fremragende argentinske thriller ‘Øjnenes hemmelighed’ tildelt en Oscar-statuette for bedste udenlandske film, og nu er det så tid til et Hollywood-makeover med et stjernespækket cast.

‘Secret In Their Eyes’ handler om kriminalefterforskerne Jess og Ray, spillet af Julie Roberts og ’12 Years a Slave’-stjernen Chiwetel Ejifor. 13 år efter Jess fandt sin datter myrdet, opdager de ledetråde, der måske kan give svar på fortidens dystre gåder.

Som efterforskernes chef ses Nicole Kidman, og filmen er både skrevet og instrueret af Billy Ray, der skrev den første ‘Hunger Games’-film samt forrige års anmelderroste gidseldrama ‘Captain Phillips’. I 2007 instruerede han desuden den uretfærdigt oversete spion-thriller ‘Bedrag’ med Ryan Phillipe.

Den korte, men yderst højspændte trailer peger i retning af en krimi, der på godt og ondt spiller på hele genrens klaviatur. Om ‘Secret In Their Eyes’ kan løfte forlæggets tunge arv, finder vi ud af, når filmen har dansk biografpremiere 31. marts næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af