Batman er hjælpeløs og umaskeret i ny, pirrende forsmag på ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom vi for længst har fået en over tre minutter lang, actionspækket og imponerende trailer til ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, er grundidéen bag Zack Snyders kommende superhelteepos stadig et mysterium – i hvert fald for de af os, der ikke har læst Frank Miller’s tegneserieforlæg,’The Dark Knight Returns’.

For hvad kan mørkets dødelige ridder egentlig stille op mod den urokkelige mand af stål i en eventuel nærkamp?

Spørgsmålene hober sig yderligere op i et nyt klip til ‘Batman v Superman’, der viser en hjælpeløs Batman (Ben Affleck) bundet på hænderne i et underjordisk fangehul bevogtet af soldater. Her gør Superman (Henry Cavill) sin entré og trækker prompte masken af sin superheltekollega, der blot kan svare igen med en sammenbidt mine.

Svaret på den nye, mystiske sekvens skal dog måske findes i Batmans anderledes dragt – den såkaldte ‘Knightmare Batman’-dragt (se legetøjsfiguren nedenfor) – der formentlig bekræfter, at der her er tale om en mareridtssekvens løsrevet fra filmens egentlige handling. Det nye klip synes altså at sætte levende billeder på Bruce Wayne inderste frygt: At få afsløret sin sande identitet.

‘Batman V Superman: Dawn of Justice’ har premiere 24. marts.

knightmare batman

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af