Ny imponerende trailer til ’Batman V Superman: Dawn of Justice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går aftes på Comic-Con i San Diego blev endnu en trailer til næste sommers ’Batman V Superman: Dawn of Justice’ frigivet, og hold nu fast i rød kappe og bat-boomerang, hvor ser det heldigvis fan-f******-tastisk ud.

Alene med sine små 3 minutter og 39 sekunder hæver videoen her barren betydeligt over den larmende tomme ’Man of Steel’ fra 2013, og cementerer, at tilføjelsen af Ben Afflecks firskårne, hævntørstige Batman præcis er den superheltesaltvandsindsprøjtning, der skulle til for at give Henry Cavills smukke skal tiltrængt dramaturgisk modspil ovenpå sidste films håbløst træge bulldozerkamp; Super V Zod.

Manden af stål bliver i den kommende film forståeligt nok stillet til regnskab for sin og Zods vanvids-happy slapping af Metropolis skyline, der bl.a. pulvariserede et af Wayne Enterprise’s højhuse – og, hvis man skal tro traileren, ditto kostede Bruce Wayne dyrt på den personlige front.

Bruce (aka. Batman, hvis nogen netop skulle være kravlet ud af jordhulen) støver således Bat-dragten af for at sætte Super-knægten på plads, mens hans tro butler Alfred (Jeremy Irons med karakteristisk gåsehuds-fremkaldende fløjlsstemme) imidlertid strengt formaner sin herre, at det er »the rage that turns good men cruel.«

Superman/Clark Kents adoptivmor (Diane Lane) er anderledes (forfriskende) bitter over menneskehedens skiftevis dæmonisering/gudedyrkelse af hendes dreng, og indprenter sin overjordiske søn, at han intet skylder jorden og dens troløst vægelsindede befolkning. Sådan, løvemor.

Jesse Eisenbergs Lex Luthor ser vi også lidt mere til, skønt han endnu i højere grad minder om en skadefro tilskuer til giganternes kamp, end den dødsensfarlige, pilskaldede modstander, vi ved, han udvikler sig til. Wonder Woman i Gal Gadots veldrejede skikkelse dukker ligeledes op, mens Jason Momoas Aquaman blot hentydes til.

Den nye trailers måske mest interessante scene for inkarnerede tegneseriefans er dog den, hvor Bruce Wayne dystert betragter en velkendt dragt i en montre; En ganske særlig ung helts dragt med ordene »Haha! The joke’s on you Batman« skrevet brutalt hen over brystet. Det giver en vis kriller i maven, at instruktør Zack Snyder her inddrager en direkte reference til Jokerens mord på Bat-hjælperen Robin!

Man kan med rette bekymre sig lidt for, om ikke ’Batman V Superman’ er proppet vel rigeligt med fremtrædende helte såvel som skurke – umiddelbart skulle man mene, at det havde været helt tilstrækkeligt, at koncentrere alle gode kræfter om den vredladne flagermus’ episke møde med universets glatte spejderdreng, med Luthor som faretruende skygge i baggrunden.

Men lad os nu se, om Snyder alligevel formår at holde alle sine kappeklædte bolde flyvende i sidste ende.

’Batman V Superman: Dawn of Justice’ får premiere til juli 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af