Bill Murray tilslutter sig Wes Andersons kommende stopmotion-film

Bill Murray tilslutter sig Wes Andersons kommende stopmotion-film

Som vi har vidst siden september, brygger Wes Anderson i øjeblikket på en stopmotion-film med japansk islæt og hunde som hovedpersoner. Filmen har ‘Breaking Bad’-stjernen Bryan Cranston på rollelisten og giver Wes Anderson-comeback til Edward Norton, Bob Balaban og Jeff Goldblum.

Nu har Andersons mest trofaste medspiller så også – naturligvis! – meldt sig under fanerne til stemme-ensemblet: Bill Murray.

»Han laver endnu en stop-motion-agtig komedie i stil med ‘Fantastic Mr. Fox’. Det er en japansk historie, og jeg spiller en hund. Jeg glæder mig«, sagde 65-årige Murray på et pressemøde på filmfestivalen i Marrakech, hvor han i weekenden modtog en Lifetime Achievement Award.

Siden Wes Andersons gennembrudsfilm fra 1998, ‘Rushmore’, har Bill Murray været fast inventar hos instruktøren. I alt har Anderson og Murrays forkærlighed for smuldrende tør deadpan-humor resulteret i syv samarbejder, og kun Andersons debutfilm, ‘Bottle Rocket’, har været uden Murrays medvirken.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af