Første klip fra ’The Revenant’ er en fryd for filmelskere

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alejandro González Iñárritu og hans fotograf Emmanuel Lubezki begik rendyrket filmmagi i sidste års Oscar-triumfator ’Birdman’, men alt tyder på, at de har overgået sig selv i ’The Revenant’.

Traileren tog pusten fra os, og det første klip fra filmen er en decideret fryd for filmelskere. I den et minut lange forfølgelsesscene flygter Leonardo DiCaprios pelsjæger Hugh Glass fra en hord af fjender på hesteryg og ryger ud over en bjergskråning, tæt forfulgt af Lubezkis ekvilibristiske kamera.

Om ’The Revenant’ vitterligt er »en af de mest unikke filmoplevelser i nyere tid«, som Leonardo DiCaprio har sagt, skal ikke afgøres ud fra en håndfuld smagsprøver, men ligesom trailerne gør klippet intet for at sænke de astronomiske forventninger til Iñárritus vildmarksthriller.

Filmen får dansk biografpremiere den 21. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af