Første trailer til ’Star Trek Beyond’ med Idris Elba, Beastie Boys og spektakulær sci-fi-action

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

J.J. Abrams førte effektivt ’Star Trek’ ind i det 21. århundrede med et par veloplagte tilføjelser til det bugnende bagkatalog, men instruktøren måtte give dirigentstokken fra sig, da Disney kaprede ham til en vis anden kultdyrket sci-fi-franchise.

I stedet har ’Fast and the Furious’-instruktøren Justin Lin overtaget tøjlerne i ’Star Trek Beyond’, og det mærkes tydeligt i den første forsmag på filmen. Tempoet er skyhøjt i den heftigt kondenserede teaser, der til tonerne af The Beastie Boys’ ’Sabotage’ byder på sci-fi-action for fulde gardiner – denne gang uden lens flares i øst og vest.

Ensemblet fra Abrams’ film med Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg og Zoe Saldana i spidsen vender tilbage i Lins actionmættede treer og suppleres tilmed af Idris Elba i en endnu ukendt skurkerolle (det kunne meget vel være ham, der dukker op som olm alien et minut inde i traileren).

‘Star Trek Beyond’ får dansk biografpremiere den 11. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af