Se heroiske ‘Star Wars: The Force Awakens’-karakterplakater med Oscar Isaac og John Boyega

Se heroiske ‘Star Wars: The Force Awakens’-karakterplakater med Oscar Isaac og John Boyega

Med under 10 dage til den store verdenspremiere kører PR-maskineriet til ‘Star Wars: The Force Awakens’ naturligvis på alle cylindere, og efter en massiv mængde mediehype og actionfyldte trailers (med tilhørende supercut) falder puslespillets sidste brikker nu så småt på plads.

Med de nye, flotte karakterplakater kan man se John Boyega som hovedkarakteren Finn, ligesom Oscar Isaac – der ellers har optrådt forbavsende lidt i både trailers og teasers – poserer som den heroiske X-wing-pilot Poe Dameron på solo-plakaten nedenfor.

Vi afventer spændt flere karakterplakater i de kommende dage og ser naturligvis frem til 16. december, hvor ‘Star Wars: The Force Awakens’ får biografpremiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af