Studiet bag ‘The Revenant’ tvunget til at afvise, at Leonardo DiCaprio bliver voldtaget af en bjørn

Som den hyperintense trailer og udtalelser fra en hårdt prøvet Leonardo DiCaprio allerede har understreget, er ‘Birdman’-instruktøren Alejandro González Iñárritus kommende western, ‘The Revenant’, en af brutal affære.

Alligevel spærrede internettet øjnene op, da forlydender om, at DiCaprios karakter bliver voldtaget af en bjørn i filmen, pludseligt dukkede op hos The Drudge Report, der er platform for både bekræftede og – i dette tilfælde – ubekræftede nyheder.

»Historien om overlevelse og hævn når nye, voldelige højder for en mainstreamfilm. Bjørnen flipper Leo over og hamrer løs på ham i den eksplicitte maltraktering«, lød beskrivelsen på The Drudge Report, inden artiklen slog fast:»Han bliver voldtaget – to gange!«

Den påstand har filmselskabet 20th Century Fox nu set sig nødsaget til at afvise i en officiel udtalelse til Entertainment Weekly.

»Som alle, der har set filmen, kan skrive under på, så bliver Hugh Glass (DiCaprios karakter i filmen, red.) angrebet af en hunbjørn, der føler, at han truer hendes unger. Det er tydeligvis ikke tale om en voldtægtsscene mellem Leonardo DiCaprio og en bjørn«, fastslog en talsmand fra selskabet.

‘The Revenant’ kan ses i de danske biografer 21. januar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af