Video: Sarah Palin får hævn over Tina Fey i ’30 Rock’-parodi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tidligere vicepræsidentkandidat Sarah Palin er gang på gang blevet hængt til tørre af sin celebre lookalike, Tina Fey, senest i weekendens udgave af ’Saturday Night Live’. Nu har Tea Party-politikeren omsider fået hævn med et friskt take på Feys ’30 Rock’-karakter Liz Lemon.

I en falsk trailer til serien ’31 Rock’, udgivet af det konservative nyhedssite Independent Journal, inkarnerer Palin manusforfatteren Lynn Melon, der med sin triste grå sweater og distræte væsen er en åbenlys parodi på Feys signaturrolle. I sin hektiske hverdag tager hun kampen op mod såvel ‘Star Wars’-fanatiske kolleger som politisk korrekthed.

Palin flankeres blandt andet af den tidligere præsidentkandidat John McCain samt Kevin Brown fra ’30 Rock’ i traileren til den fiktive ’30 Rock’-pendant.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af