Amy Poehler og Tina Fey genopliver Clinton og Palin i veloplagt ’SNL’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den komiske power-duo Amy Poehler og Tina Fey er premiereaktuel i USA med ’Sisters’ – en film, der har fået den uheldige skæbne at åbne i samme uge som ’Star Wars: The Force Awakens’ – og i den anledning hostede de weekendens udgave af ’Saturday Night Live’.

Særligt den tidsbøjende sketch, ’A Hillary Christmas’, hvor Kate McKinnons Hillary Clinton fik besøg af Poehlers 2008-udgave af præsidentkandidaten samt Fey i sin signaturrolle som Sarah Palin, var et veloplagt vidnesbyrd om de tidligere Golden Globe-værtinders komiske timing.

Mens nutidens Clinton har et par nyttige råd til sin syv år yngre pendant – blandt andet at skrue gevaldigt ned for email-aktiviteten (Clinton kom i problemer, da hun havde sendt mails med fortroligt indhold fra sin usikre, private e-mailkonto) – stjæler Fey rampelyset med sin ubetalelige udstilling af den spejlblanke Tea Party-politiker.

»Oh geez, looks like I went through time and space again«, siger hun.»Oh, what the heck! I landed in the bedroom of a lesbian couple«.

‘Sisters’ får dansk biografpremiere den 25. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af