Disney slår fast: Indiana Jones vender tilbage

Disney slår fast: Indiana Jones vender tilbage

Man kunne sagtens have troet, at ‘Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull’ fra 2008 ville lægge franchisen om den snarrådige arkæolog i graven. Rumvæsener, altså – come on…

Men siden har der alligevel floreret stædige rygter om en ‘Indiana Jones’ 5′, og nu bekræfter Bob Iger, direktøren for Disney, der ejer rettighederne, at Indy vender tilbage.

I et interview med Bloomberg snakker Bob Iger om de kommende projekter for Lucasfilm, som Disney ejer, og her nævner han naturligvis ‘Star Wars’ og så »’Indiana Jones, i øvrigt, som kommer«.

Man må formode, at Harrison Ford selv vender tilbage i titelrollen, for instruktør Steven Spielberg har udtalt, at han ikke kan se andre skuespillere indtage den ikoniske karakter. Ford selv udtalte da også for et par måneder siden, at han»ville elske at lave en ny Indiana Jones-film«.

Med andre ord vil alt formentlig være ved det gamle i den kommende Indy-film, men skulle man alligevel få lyst til at tænke i nye baner, har vi her 10 bud på, hvem der kunne overtage stafetten fra Harrison Ford.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af