Hold Oscar Night i Empire Bio med Soundvenue og forpremiere på ’Room’

Hold Oscar Night i Empire Bio med Soundvenue og forpremiere på ’Room’

Det har sjældent været mere spændende at skulle holde sig vågen under Oscar-natten. Man skal selvfølgelig overvære talen live, når Leonardo DiCaprio formentlig vinder sin første Oscar. Feltet er desuden mere åbent end i årevis, for både ’The Revenant’, ’Spotlight’ og ’The Big Short’ kan gå hen og vinde hovedprisen.

Hvordan tackler stjernerne – ikke mindst vært Chris Rock – den intense #OscarsSoWhite-debat? Og får Danmark noget med hjem fra Dolby Theatre?

Showet løbet af stablen søndag den 28. februar, og for første gang inviterer Soundvenue til Oscar Night i Empire Bio med gratis kaffe, konkurrencer (med præmier!), overraskelser og vigtigst af alt: Filmbegejstret hygge!

Før showet holder vi forpremiere på Lenny Abrahamsons ’Room’, som er god at have set, inden den røde løber rulles ud i Los Angeles. Den er nemlig ikke alene nomineret for bedste film, instruktør og manuskript – 26-årige Brie Larson er også favorit til sejren for bedste kvindelige hovedrolle takket være sin stærke præstation som en ung mor, der er lukket inde i et klaustrofobisk værelse med sin fantasifulde søn.

Hvorfor de er i rummet, skal vi ikke afsløre her, men vi kan slå fast, at det er en rørende film med fantastiske skuespilpræstationer fra ikke bare Larson, men også den storroste debutanten Jacob Tremblay som hendes søn.

Tilmeld dig på Facebook HER og køb billet HER.

Oscar Night med forpremiere på ’Room’
Empire Bio

28. februar kl. 22.30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af