Se den nye trailer til Coen-brødrenes stjernebesatte Hollywood-komedie ‘Hail, Caesar!’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nedtællingen til en af årets mest imødesete film, Coen-brødrenes stjernespækkede komedie ‘Hail, Caesar!’, er i fuld gang. I oktober kom den første trailer, som på ingen måde dæmpede forventningerne, og med en måneds tid til premieren er en ny trailer netop blevet offentliggjort.

Mens første trailer præsenterede filmens præmis, fokuserer den nye trailer på en enkelt scene. Ralph Fiennes, som spiller filminstruktøren Laurence Lorenz, kæmper forgæves med at få skuespilleren Tobey — spillet af Alden Ehrenreich (‘Blue Jasmine’, ‘Stoker’) — til at levere sin replik uden en komplet latterlig udtale.

Den nye trailer løfter således ikke sløret for yderligere detaljer om filmens plot. Indtil videre ved vi, at handlingen finder sted i Hollywoods golden age og følger en enkelt dag i Eddie Mannix’ (Josh Brolin) liv. Mannix er en såkaldt studio fixer og hans opgave er at holde filmstjernernes skandaler væk fra pressen.

Hans dag bliver besværliggjort betragteligt, da studiets guldfugl, Baird Whitlock (George Clooney), bliver kidnappet af en gruppe, der kalder sig for The Future, og som kræver 100.000 dollars i løsesum.

Det overvældende cast består udover Brolin, Clooney og Fiennes af navne som Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson og Jonah Hill. ‘Hail, Caesar!’ har dansk premiere den 18. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af